Странице

среда, 1. април 2015.

PROLEĆNA SALATA SA JAJIMA

Brza salata sa kuvanim jajima je odličan dodatak uz mesance. Ovo je jedna od ideja kako da iskoristite ostatak kuvanih jaja od Uskrsa. Brzo se sprema, lagana je, i savršeno se slaže uz roštilj i domaće pecivo. Juče isprobano :D. U originalnom receptu se stavlja ljuta pečena paprika ali mi nismo ljubitelji pa sam je ja zamenila rotkvicama. Odlična je kombinacija, osvežavajuća i ukusna. 

SASTOJCI :
3 veća ili 4 manja tvrdo kuvana jaja,
1 veza rotkvica,

1 veza mladog crnog luka,
25og krem sira,
po želji rendana ili secana šunka,
ako volte stavite i malo rendanog trapista.

PRIPREMA :
Kuvana jaja oljuštite i sitno iseckajte.
Rotkvice i mladi luk takođe sitno iseckajte i ubacite u činiju sa jajima.
Na kraju dodajte krem sir i sve lepo promešajte.
Možete dodati sitno seckanu šunku i rendani trapist ako volite i želite :).

Ostavite salatu u frižideru da se hladi do služenja.
Prijatno!


Ne propustite i ovaj recept. Klik na SUSAM SALATA.

Нема коментара:

Постави коментар