недеља, 20. септембар 2015.

PICA SENDVIČI IZ RERNE

Najbolji način da se utroši stari hleb je napraviti tople sendviče. Načina za pripremu ima milion, ali ja se nekako držim onog starinskog, kriške hleba sa salamom pa u rernu. Nema svako domaćinstvo toster, pa je ovaj način takođe i praktičan. Pica sendviči su omiljeni i kod dece i kod odraslih (posebno ih moj dragi obožava) i rado su viđeni na trpezi. Ovi hrskavo sočni sendviči su spremni za svega 20 minuta, a njihov ukus je fenomenalan. Em potrošite stari hleb em na stolu imate ukusnu klopu :D. 
SASTOJCI :
Mere su za 8 sendviča.
8 kriški starog hleba,
200g šunke ili parizera,
200g trapista,
200 ml kečapa,
100g mariniranig šampinjona,
malo origana,
puter ili margarin za mazanje hleba,
masline po želji.

PRIPREMA :
Svaku krišku hleba sa jedne strane premažite puterom ili margarinom.
Poređajte kriške hleba u pleh tako da namazana strana bude na dole.
Šunku iseckajte na kockice i pomešajte je sa kečapom.
Dodajte origano po želji i marinirane šampinjone.
Sve lepo promešajte.
Na svaku krišku hleba rasporedite po deo fila.
Preko fila rasporedite izrendani kačkavalj.
Na kraju po želji stavite koju maslinu. 
Zapecite sendviče na 200 C dok se trapist ne rastopi i malo ne porumeni, 
Prijatno! 


Ne propustite i ovaj recept! Klik na DOMAĆI HLEB.

Нема коментара:

Постави коментар