субота, 15. фебруар 2014.

KANAPEI OD PROJICA

Kada mi dolaze gosti a želim da ih impesioniram uvek spremam neke minijaturne restoranske varijante koje možete videti u ponudama ketering firmi. I meni je mnogo njih predložilo da se bavim tim poslom ali ja nekako sebe ne vidim u toj profesiji već kuvam sa ljubavlju za drage osobe :). Za sada, ko zna šta sve može da se desi :D.
A kada nemam puno vremena kanapei su savršeni za tu priliku jer se spremaju lako i brzo. Ako ne napravim domaće krekere, za koje recept možete pogledati klikom OVDE, onda uglavnom napravim mini projice i nabodem na šarene čačkalice kobasicu, kačkavalj i šunkicu a može i bilo šta što volite po želji. Šarene čačkalice se mogu kupiti u svim većim marketima!

Recept za proje možete videti klikom OVDE, ali izbacite kobasicu i kačvalj iz pripreme proja a po želji ostavite ajvar koji im daje poseban šmek. 
Dakle, priprema kanapea je vrlo jednostavna i prosta a verujte mi da izazivaju opše oduševljenje i svojim izgledom i ukusom.
To je kao da na stolu imate meze i projice posebno samo što je ova varijanta malo lepše upakovana i zanimljivija na oko :). 
Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар