Tortilja, komad testa koji se filuje sastojcima po želji. Sa spremanjem tortilja uvek možete biti maštoviti koristeći sastojke koje volite. Ja ssam se ovog puta opredelila za meksičke tortilje. Super izgledaju, pikantne su i extra ukusne. Tortilje kao iz restorana možete spremiti i kod kuće.
Pogedajte kako.
SASTOJCI:
4 tortilje,
1 konzerva tunjevine u komadima ili 200g piletine,
1 konzerva crvenog pasulja,
1 konzerva kukuruza,
čili sos po želji,
4 lista zelene salate.
PRIPREMA;
Pre svega pripremiti nadev,
Iseciti pasulj i kukuruz i pomešati.
Ako koristite tunjevinu iscedite je i ubacite u posudu sa pasuljem.
Ako više volite piletinu ispecite i iseckajte pa dodajte ostalim sastojcima.
Začiniti sve lepo čili sosom, ali paziti da se ne pretera.
Po želji možete seckanu svežu papriku, grilovane tikvice i povrće po želji...
Po želji možete seckanu svežu papriku, grilovane tikvice i povrće po želji...
Rasporediti listove zelene salate na tortilje.
Fil podeliti na četiri dela i filovati tortilje.
Urolati ih i poslužiti uz pomfrit.
Po želji možete dodati topljeni sir, preko nadeva ili preko tortilja.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар